lauantai 25. maaliskuuta 2017

Mitä kuuluu

Paljon säpinää, tapahtumia, menoja sinne ja tänne ynnämuuta mahtuu näin ison perheen kuulumisiin, jos joku esittää otsikossa olevan kysymyksen mulle. Jospa päivitänkin tänne, mitä meille kuuluu. :)

Aloitetaan nyt vaikka päällimmäisenä mielessä olevasta asiasta. Kimi on ilmeisesti perinyt kirjoituslahjan isomummaltaan, hän nimittäin tuli toiseksi koulujen kirjoituskilpailussa ja kääri sievoisen summan massia siitä. Hienoa. :D Lisäksi, kun 15-vuotta tuli viimeviikolla täyteen, on kovasti toiveissa, että mopokortti olisi ensviikolla taskussa. Kirjallinen koe meni jo läpi puhtaasti nollavirheillä! Ajotunteja vähän vielä alkuviikosta käytävänä on ja toivotaan, että ehkä keskiviikkona olisi mopon käsittelykoe ja sen myötä kortti taskussa.

Konsta kävi maanantaina tärykalvon paikkausleikkauksessa ja se meni hyvin. Näillä näkymin korva saatiin paikattua, eikä isompaa leikkausta tarvita, mutta keskiviikkona kontrollikäynnillä se nyt sitten nähdään, onko kaikki ok. Leikkauksesta on toivuttu hyvin, parin viikon liikuntakielto toki on päällä nyt.

Carolinan ja Casmirin yhteissyntärijuhlia suunnitellaan kovasti pääsiäisen aikoihin vietettäväksi. Kakkujen täytetoiveita ja ulkonäköä ollaan jo puitu ja Cassulla onkin aika selvät sävelet. Cartsan pitää vielä päättää mitä haluaa. Carolina täyttääkin pyöreät kymmenen vuotta ja kymppimatka on varattu syyskuuksi. Me lähdetään bulgariaan. :D Cassu puolestaan täyttää neljä, ja näin ollen hänet saisi ilmoittaa seurakunnan päiväkerhoon ens syksyksi. Hui! :D

Camillalla oli elämänsä ensimmäinen koe-esiintyminen, kun hän haki koulunsa ensvuoden musikaaliin. Tyttö on itse tyytyväinen suoritukseensa ja nyt sitten vaan odotellaan, irtoaisko joku rooli, peukut pystys siis! Camilla on saanut varsinkin tässä kuussa tehdä paljon töitä tanssikoulu Wimmalla, sijaisuuksia ja omia tunteja on saatu mahtumaan viikkoaikatauluun, joka on muutenkin melko tiukka. Ei montaa vapaatuntia mahdu tytön arkipäiviin, mutta kunhan koulu sujuu hyvin, niin voi hyvillä mielillä sitten harrastaakkin ja tienata myös.

Pahnan pohjimmaisena onkin sitten Kastanja. Tuo Tantta-Pissaliisaksi ristimäni mininainen, jolla on tahtoa, asennetta ja pitkäjänteisyyttä niin, että sitä vois muillekkin ehkä jakaa. :D Melkoinen "pesusieni" siinä mielessä, että se imee itseensä kaikki vaikutteet, varsinkin ne, mitä ei tarttisi imeä. :D Jos mä komennan Casmiria jostakin asiasta, ihan varmasti Kastanja säestää mun vieressä sormi pystyssä paasaten samoin, kun mä. Musiikki on Katan lempijuttuja, niinkuin meidän perheessä on muillakin, mutta Katan kohdalla ehkä vielä hitusen enemmän, kuin muilla. Tyttö on nyt puolitoistavuotias ja osaa toivoa juutuupista biisiä. :D Vaatimus on usein joko Sia tai Haloo Helsinki. Se tanssii ja tapailee laulunsanoja jo.

On se jännä nähdä, mitä näistä mukeloista isoina oikein tuleekaan. Tällääsiä kuulumisia täältä tänään. Meille "vanhuksiille" nyt ei mitään ihmeellistä kuulu. Kaikki aika menee tään huushollin pyörittämiseen. Yritetään toki vähän saada itsekkin tässä sivussa jotain harrastettua ja soviteltua salipäivät ja lentopalloreenit johonki väliin. Jos nää ei oo niitä ruuhkavuosia niin sitten ei oo mitkään vuodet niitä!! :D

Aurinkoisia kevätpäiviä mä täältä edelleen toivottelen ihan jokaiselle!Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti