lauantai 21. tammikuuta 2017

Uusi

Aurinko paistaa. Elämässä näkyy taas värejä. Vuoden vaihtuessa tai vaihteen jälkeen sain aloittaa elämäntapamuutoksen. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin sanoisin tammikuun toisen päivän olleen loppuelämäni ensimmäinen. Vanhan elämän loppu ei houkuta yhtään ja jos sitä olisi jatkanut, en näkisi värejä nyt, enkä edes tuota auringonpaistetta. Sumu on hälventynyt silmistäni vireystason noustessa pikkuhiljaa. Liikunnalla on ihmeellinen voima. Se ottaa, mutta antaa paljon enemmän. Samoin puhtaalla ruualla, vielä suurempi voima.

Tänään on tuntunut siltä, että kevät antaa jo esimakua tulostaan. Vaikka aamulla mittari näyttikin usiempaa pakkasastetta, silti ulkona tuntuu keväiseltä. Vielä on liian aikaista ajatella, ettei enää pakkaset pauku tai sada lunta, mutta mä aion nauttia ainakin tämän päivän tästä fiiliksestä. Ihan sama miltä huomenna näyttää, elän tässä ja nyt.

Mun pään sisällä olo tuntuu jotenkin seesteiseltä, vaikka ympärillä tapahtuukin vaikka ja mitä. Oon silti saanut käännettyä ajatukset positiivisiksi ja mikä tärkeintä, oon alkanut ajatella ja nähdä itsenikin positiivisena. Itsensä mollaamisesta tuli tapa jossain vaiheessa, eikä se tie kyllä johda ainakaan mihinkään hyvään. Joten ne ajatukset on heitetty roskikseen ja tilalle hankittu uusia.

Tietenkin paljon stressiä aiheuttavia tekijöitä elämästä löytyy ripakopallinen edelleen, mutta minkäs niillekkään murehtimalla saa? Asioilla on yleensä tapana järjestyä ja luottavaisin mielin oon marssimassa eteenpäin tätä uutta elämääni. Saa nähdä mitä se tuo tullessaan. Tuntosarvet on aistivinaan, että jotain uutta on tapahtumassa tai että nämä tämänhetkiset tapahtumat on alkua jollekkin isommalle jutulle. Ihan jännittää mitä se on, siihen en vielä tiedä vastausta. Mutta tulevaisuudentoivo on siis näköjään herännyt, huomaan sen asian nyt itsekin vasta tässä tätä kirjoittaessani. Se on ollut hukassa aika kauan.

Toivotan siis positiivista uutta vuotta jokaiselle, myös itselleni. :)
Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti