keskiviikko 31. elokuuta 2016

HerkkuBeba

Täällä mä kamppailen ikuisen ongelmani kanssa. Pitäis saada raskauskilot veks, mutta KUN, MUTTA kun! Syöminen on niin kivaa ja herkut on niiiiin hyviä. Miljoona tekosyytä, nimenomaan TEKOsyytä! Onnistumisen avaimet on mulla jossain tuolla päänupissa, mutta ne on jostain syystä nyt kadonnut jonnekki väärään aivolohkoon. Vaikka kuinka ongin niitä esille, tuntuu ettei ne oo kuitenkaa ne oikeat avaimet. Tai sitte mä hukkaan ne parin päivän päästä uudelleen.

Hyviä alkuja on ollut nyt sanotaanko... puolenvuoden sisällä moooonta. :D Ihan ittiäki naurattaa oma touhu. Kaippa mä vielä onnistun, en halua näyttää raskaana olevalta lopun ikääni. (nauruitkuhymiö) :D Enkä koe kroppaani tällähetkellä omakseni ollenkaan. Pitäähän sitä ittelle olla armollinen, mutta armollisuudellaki on rajansa ja pitää osata kattoa peiliin myös kriittisestikkin.

Nelikymppisenä (siihen on vielä piiitkä aika) aion olla elämäni kunnossa. Siihen on tosiaankin onneksi vielä aikaa... paljon, kauan... :D Ja mahdollisuudet tuon asian toteuttamiseen on hyvät. Täytyy löytää taas se oma juttu, löytää kadonneet lihakset ja sitä kautta motivaatio uusiin ulottuvuuksiin. Silloin joskus, neljännen muksun syntymän jälkeen, kun luulin, että lapsiluku on täynnä, sain kroppani kuntoon. Nyt, kun kaks lisämuksua sitä on taas venyttänyt ja ikääkin tullut lisää, haaste on isompi kuin aiemmin. Mutta siis, toteutettavissa.

Toivon, että nelikymppissynttärieni lähestyessä kahden vuoden päästä, en joudu palaamaan tähän kirjoitukseen korvat luimussa, häntä koipien välissä todeten, etten onnistunut. Toivon, että motivaatio on palannu takaisin. Toivon, että silloin voin olla tyytyväinen itseeni, kroppaani, kokonaisvaltaisesti koko olemukseeni. Kroppani on joutunut niin koviin koettelemuksiin tämän meidän yhteisen taipaleemme aikana, kuuden raskauden, ynnämuitten asioitten takia, että koen olevani velkaa sille sen, että se tulee kuntoon. Ja sehän tulee! :)

Jotenka siis, mua saa edelleen pyytää lenkille, salille, jumppatunneille, crossfittiin, tanssimaan, tai ihan mihin vaan mikä on kivaa ja kuluttaa kaloreita. :D Seurassa se on aina mukavampaa! :DSatu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti