maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kesä?

Pitkän bloggaustauon jälkeen on vaikea aloittaa kirjoittamista. En tiedä miksi. Kirjaimet takertuu sormenpäihin, eikä sanoja tunnu muodostuvan ollenkaan. Outoa. Yleensä mulle kirjoittaminen on aika helppoa ja terapauttistakin. Mutta kokeillaan silti. :)

Aika on tainnut kulua kesää odotelles, eikä se oo vieläkään tullut, vai onko? Riippuu mitä kesältä odottaa. Mä oon nauttinu lomasta, joka alkoi juhannusviikon alusta ja jatkuu vielä vuoden eteenpäin. En oo senkään takia osannut blogia päivitellä, kun en oo halunnut raskaudesta täällä sen kummemmin puhua. Nyt kuitenkin sen verran, että äitiysloma alkoi lauantaina, eikä siitä sen enempää. :)

Kesä on ollut ilmojen suhteen mulle nautinnollinen. En oo kaivannutkaan mitään helteitä. Lapsia silti käy vähän sääliksi nää kurjat kelit, mutta silti tuntuu, että hekin on kerinny kuitenki touhuamaan vaikka mitä. Heidän loma on hujahtanu huomaamatta loppusuoralle, eikä täs oo enää kun kaks kokonaista viikkoa ja pari päivää koulun alkuun. Hyi kauhia!

Tämä kesä painuu mielen sopukoihin ikimuistoisena sen takia, että viime lauantaina saatiin juhlia meidän esikoisen, Camillan, rippijuhlia. Konfirmaatio tapahtui jo viikkoa aiemmin Ryttylässä. Tunteikkaita hetkiä on eletty ainakin tää viimeksi kulunut viikko. Konfirmaatiotilaisuus oli ihana ja viikonlopun juhlat kruunas tapahtuman. Meidän koti oli täynnä rakkaita sukulaisia ja ystäviä. Liian harvoin nähdään monien kanssa, enemmän pitäis kyläillä ja vaihtaa kuulumisia. Mutta ihanaa, että niin moni pääsi paikalle ja KIITOS vielä jokaiselle, teitte Camillan ja meidän koko perheen juhlapäivästä onnistuneen vaan olemalla paikalla! <3

Värikästä syksyä täs saa alkaa jo odottelemaan. Siihen mahtuukin taas uutta ja ihmeellistä tapahtumaketjua monella osa-alueella. Niistä tapahtumista yritän näppäillä pikkuhiljaa tekstejä tännekkin. Nauttikaahan viimeisistä kesä- ja lomapäivistä täysillä, ilmoista huolimatta!!Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti