tiistai 13. tammikuuta 2015

Sairaslomalla

Alaselkä sanoi työsopimuksensa irti sunnuntai-iltana. Se ei tykännyt mun konttimisesta lattianrajassa ja päättikin poksahtaa sieltä noustessani. Sen jälkeen ilta olikin aika tuskaisa, eikä kävelystäkään meinannut tulla mitään. Nyt sitten parannellaan kolmen päivän saikulla sitä. Onneksi kipu on alkanut antaa periksi, kumartelu ja pikkuCasmirin nostelu ottaa kipeää kyllä vielä, mutta kävely jo onnistuu. Eiköhän se tästä.

Huomaan Casmirin olevan paljon rauhallisempi, kun ollaan kahdestaan kotona. Ihan erilainen, mitä hän on silloin, kun teen töitä. Työpäivien iltoina Cassu on äkäinen ja kiukuttelee huomattavasti enemmän, kuin nyt. En oo aikaisemmin tajunnutkaan, miten mun työ vaikuttaa tuohon pikkuihmiseen. Taitaa olla melkoisen rankkaa jakaa äiti ja lelut vieraitten lasten kanssa. Tästä lähtien täytyy siis keskittyä työpäivien jälkeen enemmän Casmiriin sylitellen ja leikkien sen kanssa. Toinen on vielä niin pieni! <3

Harmittaa, kun en pääse pihalle ulkoilemaan. Ihan kivan näköinen ilma siellä olis, mutta en viitti alkaa pukemaan tällä selällä tuota kloppia. Täytyy ulkoilla iltapäivällä, kun isämies kotiutuu ja puettaa pojan. Onhan meillä täällä sisälläkin paljon tekemistä. :)

Mukavaa tiistaita Teille! Muistakaa arvostaa terveyttänne!
Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti