perjantai 19. joulukuuta 2014

Valkosuklaa-Juustokakku

Mun kummityttö haastoi viime viikolla kahville ja samalla maistelemaan tekemäänsä juustokakkua. Tottahan tälläänen herkkuhanuri on aina valamis maistelemaan makoosia teelmööksiä. :D No, sehän oli taivaallista! Camilla taputteli reseptin plakkariinsa ja päätettiin sitten tehdä sitä täksi päiväksi. Ollaan nimittäin haastettu appivanhempia syömään.

Tää on oiva leipomus jouluksi, koska pohjassa ja koristeina käytetään piparia. Yllättävää oli, ettei tähän tuu liivatetta ollenkaan. Se oli hyvä juttu! Tätä ohjettahan pystyy muokkaamaan omien mieltymysten mukaan. Keksipohjan voi tehdä mistä tahansa kekseistä ja juustojakin on nykyään niin monen makuisia, että melkein vain taivas on rajana mihin tää ohje taipuu.

Kiitos Jenni reseptistä, jaamme sen nyt kaikille:

VALKOSUKLAA-JUUSTOKAKKU

Pohja:
200 gr piparia murskana
100 gr voita sulana
Nämä sekaisin ja painellaan irtopohjavuokaan.

Täyte:
400 gr maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl kermaa
3 kpl pandan valkosuklaalevyä
Notkista juusto, vaahdota kerma, sulata suklaa, sekoita keskenään
Kaada pohjan päälle ja anna jähmettyä yön yli.

Koristele piparimurskalla ja NAUTI!


 Yllä olevasta kuvasta puuttuu juusto, muuten on kaikki ainekset näkyvissä. Helppo ja äkkinäinen kakku on tehdä. Kunhan muistaa tehdä sen edellisenä päivänä. :)








Satu




2 kommenttia:

  1. Pakko on kokeilla. Näyttää, tuntuu ja kuulostaa niin herkulliselta. Ohje tosiaan tuntuu helpolta. Kiitos reseptistä!

    T: Sirkka

    VastaaPoista
  2. Tein gluteenittomista pipareista ja tuli taivaallisen hyvää =)

    VastaaPoista