perjantai 5. joulukuuta 2014

Paistettu kaurapuuro

Voi että mua harmittaa, kun mun kamerasta loppui just akku, kun olisin taltioinu tästä herkkuruoasta kuvan. Nyt tää ruokapostaus komeilee kuvattomana blogissani, mutta kuitenkin päätin asiasta vinkata Teille. Mielikuvitelkaa alle kuva. :D

Sitä vain ajattelin Teiltä kysyä, että ootteko koskaan paistanut kaurapuuroa? Jos vastaus on kielteinen, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Meillä harvemmin jää kattilaan kaurapuuroa yli tarpeiden, mutta kun sitä jää, en todellakaan heitä sitä roskiin, vaan paistelen sen herkkupaloiksi herkkusuille.

Teen siis niin, että otan lättypannun ja laitan reilun kokoisen voiklöntin sulamaan. Perään kaurapuuroklönttejä, jotka taputellaan tasaisiksi. Päälle täs vaihees ripottelen hienoa sokeria. Annetaan paistua kunnon pinta ja sen jälkeen käännetään. Ei kannata hötkyillä kääntämisen kanssa, koska kaurapuurolätyt hajoaa helposti. Toisellekin puolelle ripsautan sokeria. Itse herkuttelen lätyt tällaisenaan, mutta voihan näihin laittaa vaikka hilloa päälle, ihan niin kuin normaaleihin lättyihinkin.

Ja nyt sitten kuvittelet sen kuvan tähän! :D
Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti