sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Neljäs adventtisunnuntai


Heräsin tänään pikku-Cassunkans paljon ennen muita. Istahdettiin olohuoneen nojatuoliin ja napsaistiin lasten ohjelmat päälle. Casmir köllötteli sylissä melkein tunnin, välillä halaillen rakastuneesti mua. <3 Ihanan rauhallinen aamuhetki.

Koti on saatettu joulukuosiin eilen, ainoastaan kuusi puuttuu. Sitä lähtee osa porukasta tänään metsästämään ja taidetaanpa perinteistä poiketen laittaa se jo tänään koristamaan olohuonettamme. Muina vuosina kuusta ei oo lasten isämiehen mielestä voinut laittaa, kuin aikaisintaan aaton aattona. Mieluiten kuulemma vasta aattona. Mun mielestä se pitää laittaa ennemmin, ja riisua aikaisemmin. En tykkää, että kuusi varistelee neulasiaan vielä loppiaisenakin.

Olo on rauhallinen, joulustressistä ei oo tietoakaan. Päätin jo hyvissä ajoin, etten tee mitään, mikä tuntuu raskaalta ja vastentahtoiselta. Siivotaan ne paikat, mitkä huvittaa, eikä tarvitse mennä joka kaappia ja vaatehuonetta läpi vaan sen takia, että on joulu. Nyt koti on ihanan siisti ja kaapit samassa kunnossa, kuin aina... ehkä mä joskus inspiroin itteni niitä järkkäämään. Mutta sen aika ei oo nyt!

Lahjojen hankkiminenkin on sujunut ihmeellisen sutjakkaasti. Jonkin verran paketoimista on vielä jäljellä ja muutamia herkkulahjoja on kaupan hyllyllä, mutta niillä ei oo kiirettä, hyvin on vielä aikaa. :D Pitäähän sitä viimeisenä iltanakin olla edes yks lahja paketoimatta. Joulutorttuja ja pipareita on leivottu ja syöty sitä mukaa makoisiin suihin, enempää ei leivota... kai. Anoppi ja äiti hoitaa mun puolesta leipomiset meidän joulunajan kahvipöytään. Oon kiitollinen Heille! <3

Eilen illalla sain iltateelle ystävän lapsiensa kanssa. Ette arvaa, mitä oli tarjolla pöydässä?! Piparitaikinaa! :D Lapset ei aluksi edes tajunneet, mitä ne lohkotut palat oli, mutta kyllä ilmeet oli näkemisen arvoisia sen jälkeen, kun pistelivät taikinaa nassuihinsa. Ja kyllä myönnän, että me aikuisetkin taikinasta palat varastettiin. Lasten isämies oli ainut joka ei kuulemma paistamatta piparia syö. Ei ymmärrä hyvän päälle. :D

Rauhallista neljättä adventtia kaikille. Älkää stressatko turhaan!!
Satu

2 kommenttia:

  1. Ihanasti saatu Joulun tunnelmaa tähän kirjoitukseen. :) Kiva blogi muutenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiva, että tunnelma välittyy sinne ruudun toiselle puolelle asti! Hyvää joulun odotusta sinne! :)

      Poista