tiistai 9. joulukuuta 2014

Lahjakalenteri

Oon aikoinaan, vuosia sitten, tehnyt käsityönä kalenteripohjan, johon voi kiinnittää lahjoja. Tänä vuonna tuohon kalenteriin kiinniteltiin Casmirille lahjat. Muut lapset kun halusivat tietynlaiset suklaakalenterit itselleen.Tuossa pari kuvaa, mitä kalenteriin oon värkännyt ja erilaisia jouluisia kuvia siitä löytyy paljon enemmänkin, mutta en ikuistanut niitä ennen lahjojen kiinnitystä, joten ne on tuolla alla tällä hetkellä piilossa.


Tältä kalenteri näyttää ensimmäisen päivän aamuna. :) Paljon on avaamista Cassulla. Lahjoihin piiloteltiin pieniä leluja, palapelin paloja, tarroja, suklaata ja smoothieita. Jännää.


Casmir ihmettelee, mikä paketti näistä valitaankaan... :D Tarroille oon joka vuosi tehnyt erilaisen talvimaisemapohjan ja tänä vuonna se näyttää tältä:


Muutamana päivänä on jo paketeista tullut tarroja ja Casmir ne on itse siihen liimannut. <3 Carolina liimaili tähtiä ja lumipalloja myös koristeeksi.

Jouluinen nuppipalapelin pohja tuolla hyllyllä odottaa jo täytettä. Niitä vielä ei oo paketeista paljastunut, mutta eiköhän kohta sekin ala täyttymään.
Millaisia kalentereita Teiltä löytyy? :)Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti