sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kolmas adventtisunnuntai

Sunnuntai, pyhäpäivä, kolmas adventti, koulun joulujuhlapäivä, kauneimmat joululaulut tuomiokirkossa... Monenlaista mahtuu tähän päivään.

Aamulla katsoin ulos, pieni lumiharso peitti maan. Mutta se on niin ohut, että tuskin kauaa meitä ilahduttaa ja maisemaamme valaisee. Pientä jännitystä oli koko aamun ilmassa, odottelimme lähtöä koulun joulujuhlaan. Näytöksiä on tänä vuonna kaksi, jolloin kaikki vieraat sopii hyvin ihastelemaan ohjelmia. Oman jännityksensä aamuun loi myös se, että Konsta sairastaa enterorokkoa ja sovimme illalla, että teemme päätöksen aamulla, olisiko hänestä juhlaan lähtijäksi. Tiedossa olisi ollut näytelmässä näyttelemistä ja bändissä rumpujen soittoa. Harmiksemme jouduimme todeta, että poika joutuu jäädä kotiin. Puhe kulkee niin huonosti suussa olevien rakkuloiden vuoksi. Todella harmi!! :(

Minä ja Camilla mentiin ekaan näytökseen ja hienostihan Kimi ja Carolina omat osuutensa hoiti. <3 <3 Nyt parasta aikaa lasten isämies on siellä ihmettelemässä lasten esityksiä. Myös isovanhemmat pääsivät paikalle tähän toiseen näytökseen.

Kivasti järjestetty tapahtuma oli ja toivonkin, että tällä systeemillä edetään jatkossakin! Aikaisemmin on ollut jos jonkinmoista säätöä esitysten kanssa juhlatilan pienuuden vuoksi. Mutta tässä on kyllä hyvä ratkaisu siihen ongelmaan!

Kiitos Liuhtarin Koulun henkilökunnalle ja vanhempainyhdistykselle ja kaikille puuhanaisille ja -miehille kivasta juhlasta!!

Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti