perjantai 7. marraskuuta 2014

Väsy

Kirjoitettavaa olis, aiheita olis, kunhan jaksais.

Nyt muhun on iskenyt joku jäätävä väsymys. Syksy, kylmyys, loska, viima, pimeys, harmaus, ankeus, auringottomuus, pitkät päivät, pitkät illat, töitä, töitä, TÖITÄ, juoksemista sinne, juoksemista tänne, muista se, muista tää... tuo kaikki ja vielä niin moni muu asia vaikuttaa nyt alentavasti mun mielialaani. Blogin päivittelykin on jäänyt ihan hävyttömän pienelle huomiolle.

Kuus viikkoa pitäis jaksaa, sitten alkaa ansaittu joululoma. JOULU... apua! SeKIN vielä! Ihan hirvittää ajatuskin tään kaiken säntäilyn lisäksi tulevista jouluhössötyksistä. Joulu on mun mielestä ihan liian materialistinen. Lahjat on turhia, koko hössötys on turhaa. Parasta olis, kun keskityttäis olennaiseen, perheeseen! Aattopäivän aikataulutus ei oo mua varten. Mieluummin haluaisin vaikka vaan löhötä kotona saunoen, syöden, herkutellen ja yhdessä aikaa viettäen. Tai ihan kaikesta mieluiten nauttisin auringosta ja lämmöstä tonttulakki päässä. Veisin perheeni joulunviettoon jonnekkin etelän lämpimään maahan, jos se olis mahdollista.

No mutta, tarkoitus nyt ei ollut edes alkaa kirjoittamaan joulusta, kunhan ajattelin pikaiset kuulumiset ja hiljaiselon selittelyt skriivata teille. Kai tää tästä iloksi taas muuttuu, kunhan saadaan käännettyä kalenterin sivuja niin paljon eteenpäin, että sen myötä auringonsäteetkin saavuttavat taas tään risukasan.

Yks remppakin on valmistunut, kamerassa kuvat odottavat julkaisuaan. Yritän ryhdistäytyä ja saada ne tänne! Siihen asti, nautitaan kurjuudesta!
Satu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti