tiistai 25. marraskuuta 2014

Camillan huone

Vihdoin sain siirrettyä kuvat koneelle ja pääsen esittelemään Camillan huoneen, jonka remppa valmistui jo jokin aika sitten. "Ennen" kuvia voi vilkaista aikaisemmasta postauksesta TÄÄLTÄ.

Nyt siihen kuvasaasteeseen:

Musta, valkoinen ja punainen valikoitui sattumalta huoneen väreiksi. Nyt punaisen päiväpeiton päällä on myös turkoosi huopa, joka ostettiin kuvien oton jälkeen. Näin saatiin täydennettyä huoneen väritystä niin, että Camillan fanittaman Haloo Helsingin uudet värit ovat huoneessa edustettuna. :)Säilytystilaa huoneessa oli vähän, joten lipasto oli ensimmäisenä ostoslistalla. Se löytyi jyskistä. Tuossa ylemmässä kuvassa näkyy myös ikeasta ostettu kenkäsäilytykseen tarkoitettu laatikko, joka on oiva säilytystila pieneen huoneeseen. Ja tässä alemmassa kuvassa tuon jakkaran uumeniin voi kätkeä vaikka mitä. :) Lisäksi säilytystilaa löytyy sängyn alla olevasta laatikosta.

Kampaamosta saatu peilipöytä ajaa koulupöydän roolia ja ylimmässä kuvassa näkyykin ikeasta ostettu siihen sopiva tuoli. Karvamatto löytyi minimanista ja tuohon kristallilamppuun ihastuin anttilassa. Onneksi se kelpasi myös huoneen omistajalle. Verhot tuotti päänvaivaa, tykästyin tuohon yllä nähtävään kuosiin, mutta kyseisellä kuosilla varustettuja verhoja en löytänyt mistään. No, hätä keinot keksii... ;)No, miltä huone näyttää? Camilla siellä ainakin tuntuu viihtyvän, ja se taitaa olla pääasia. :)
Satu

2 kommenttia:

  1. Voi että ku onki kivan näköne! Pitää kyllä tulla kattomaha livenä jokupäivä! T: Jenni : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu, tuu paikanpäälle kattomaan. Ja saat samalla annoksen Cassua. :D

      Poista