torstai 25. syyskuuta 2014

KehoMatkan Kuulumisia

Mun kehomatkani on tällä hetkellä kestänyt reilun viikon. Ensimmäinen viikko oli helppo. Toinen viikko on alkanut helpommin. Reilun viikon oon elänyt suolatonta ja sokeritonta elämää. Eikä mielitekoja oo ollut kertaakaan. Pelkäsin ehkä eniten suklaahirviöhimomonsterin ilmestymistä olkapäälleni, sellaista makoisanruskeaa möykkyä, joka irvailee sokerittomalle ruokavaliolleni, tehden itsestään mahdollisimman vaikeasti torjuttavan. Mutta monsteri on pysynyt poissa. Onnekseni se taitaa kurkkia jonkun toisen poloisen olkapäällä tällä hetkellä.

Olo on ollut koko ajan hyvä, mitä nyt Ensimmäisellä viikolla väsytti ja kolmantena päivänä oli kamala päänsärky, mutta se meni ohi, eikä oo sen koommin palannut takaisin. Yöunet ovat olleet alusta asti aivan mahtavalla tasolla. En oo heräillyt, pyörinyt sängyssä tai oikeastaan edes nähnyt mitään unia! Mitään valituksen aihetta en vielä ainakaan oo keksinyt tästä aloitetusta matkastani. Toivottavasti niitä ei tuukkaan, vaan mieli pysyy positiivisena tään ekan vaiheen loppuun asti.

Valmistin itselleni jopa Tofua! Eläissäni en oo maistanut sitä, saatika keittiööni asti kaupasta kiikutellut. Tulipa kokeiltua ja kokeilenpa vielä uudelleenkin. Sen verran hyvä kokemus oli. Siitähän tuli hyvää! :-P

Hyvällä mallilla siis tämä matkani, palaan asiaan taas, kun koen, että on jotain uutta kerrottavaa! :)Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti