perjantai 26. syyskuuta 2014

Apina Talossa

Se juoksee nauraen pakoon. Se kiipeää sohvalle, rahille, nojatuolille, tv-tasolle... seisomaan. Se kaahaisee lelulaatikkoon... seisomaan. Se kiiparoi rattaisiinsa... seisomaan. Istuu rattaiden jalkatukitangolla, roikotellen iloisesti jalkoja reunan yli.

Se juoksee keittiöön. Ei aikaakaan, kun pöydällä ryömimällä yrittää saavuttaa unohdetun juustohöylän tai leivänmurenan. Se kiipeää emännän jatkolle ja levittelee lusikat. Se suuttuu, kun jatko viedään toiseen huoneeseen, pois sen ulottuvilta. Se raahaa jatkon takaisin pienillä/isoilla voimillaan ja aloittaa jälleen lusikoiden levittämisen. Se suuttuu, suuttuu, suuttuu, kun siltä ottaa lusikat pois, kun sitä kieltää.

Se kirkuu, kun asiat ei mene, niin kuin se haluaisi. Se huutaa ja itkee luullen melun saavan äidin heltymään ja antamaan periksi. NOT! Se apinoi, sanan varsinaisessa merkityksessä!

Mutta miten ihana Apina meillä onkaan. Se on kaikkea tätä edellä mainittua ja miljoona kertaa enemmän. Se on valloittava hymyveijari blondeine kiehkuroineen. Lentopusujen lähettelijä, kieli pitkällä suukkoja hamuava pienen pieni poika, joka luulee olevansa isompi, kuin me kukaan muu. Sen ego on kasvanut hurjaa vauhtia edelle sen oikeasta iästä ja se miettii olevan oikeutettua huutaen yrittää saada tahtoaan läpi meiltä muilta perheen jäseniltä.

Se on meidän riiviöApina, Casmir nimeltään. Sillä taitaa olla "JOKUVAIHE" meneillään. Se on tällä hetkellä parasta viihdettä. Vois pitää perheen elokuvaillan ostaen sipsit, karkit ja muut mätöt (paitsi mulle) ja vaan kattella, kun Casmir-Apina apinoi! Se on BEST! <3
Satu
2 kommenttia:

  1. Ihana <3. Meilläkin on yksi tuota samaa rotua. Ei paljon muuta viihdykettä sitten tarvitakaan ja halikiintiö täytyy joka päivä ylitsevuotavasti :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täällä myös halitaan ja Rakastetaan niin maan perusteellisesti, että välillä äitiin ottaa ihan kipeää, kun kolautellaan päitä niin kovaa yhteen, kun pitää halia. Ihania pirpanoita! <3

      Poista