perjantai 8. elokuuta 2014

Värikästä Remppaa

Ei saanut leikkimökki tänä kesänä uutta ilmettä itselleen. Sen meikit ja maalit jäivät kaupan hyllyille notkumaan ja odottamaan parempaa ajankohtaa, sitä aikaa, kun meillä on SITÄ AIKAA! :)

Remppahommia ollaan tehty LEIKKImökin sijaan OIKEASSAmökissä. Yksi huoneistamme on ollut koko kesänpituisena projektina mielenpäällä. Sitä ollaan värkkäilty kauan ja hartaasti aina, kun on ollut aikaa. Nyt vihdoin saatiin tapetit seiniin. Huoneeseen majoittuu toistaiseksi Kimi ja Konsta, ehkä myöhemmin huone jää Kimille ja Konsta saa omansa, mutta nyt mennään näin. Pojat valitsivat mieleisensä kuvatapetin tehosteseinälle ja todellinen tehoste siitä tulikin. Muille seinille valittiin harmaata glitter-tapettia, se tuntui sopivan tuohon kuvan henkeen.

Ennen-kuvat näyttää tältä:
Vähän harmittaa, kun en ottanut kuvia vanhojen tapettien ollessa seinissä vielä. Tässä vanhat tapetit on väistyneet ja jäljellä vanha pohjamaali entisen remontoijan jäljiltä.

Uudet kuvat napsin nyt, kun huoneessa ei oo vielä huonekaluja, ainoastaan kaksi komeroa ehdittiin paikoilleen laittaa. Taidan tehdä vielä oman juttunsa tänne sitten siitä, kun huone on kalusteineen kaikkineen valmis.

Tältä siis näyttää tällä hetkellä:

Harmaassa tapetissa on tosiaankin glitteriä joka ei tietenkään kuvissa näy, mutta se antaa pientä säihkettä pitäen sillä pintansa tuon tehosteseinän rinnalla. Aika mageen kraffitiseinän pojat valitsi, vai mitä! :D

Satu
2 kommenttia: