lauantai 9. elokuuta 2014

Pantene Buzzausta

Sain Buzzadorina tutustua nyt Pantene Pro-V Youth Protect 7 tuotteisiin sekä kuivaöljyyn. Noita öljyjä jaoin myös ystävilleni testattavaksi. Tämä tuotesarja lupaa antaa hiuksille tuuheutta ja kiiltoa. Se pehmentää pörröiset hiukset ja kosteuttaa. Tuotteiden pitäisi korjata vahingoittuneita hiuksia, suojata kaksihaaraisilta ja niiden pitäisi vahvistaa hiusta ja ehkäistä hiustenlähtöä.

Testaillut näitä tuotteita olen nyt parin viikon ajan ja tämän lyhyen ajan jälkeen oon erittäin tyytyväinen tuotteisiin. Itselläni on lyhyet hiukset, mutta vanhimmalla tytölläni alaselkään ulottuvat paksut kutrit joihin testaillaan tuotteita myös. Ja noissa pitkissä hiuksissa on huomattava ero entisiin shamppoisiin yms. verrattuna. Tyttö tuli yks aamu mulle ihmettelemään, miten hiukset tuntui kuin vasta harjatuilta, vaikka yleensä yön jälkeen hänen kutrinsa on semmoinenkin pehko jota pitää selvitellä kauan ja hartaasti.

Jatkamme testailua täällä kotona. Hiusöljyn testaajiltakin on tullut positiivista palautetta. Ei kuulemma rasvoita hiuksia samoin, kuin jotkut muut vastaavat tuotteet. Tällä hetkellä ainakin voin suositella näitä tuotteita teille lukijoillekkin testattavaksi, meillä ne tuntuu ainakin toimivan! :)

Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti