sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Sukuloontia

Keskiviikkoaamuna meidän auto oli pakattuna täyteen tavaraa ja navigaattoriin oli kohteeksi näpytelty Aholan Lomalaidun Hurukselan kylässä, Kotkan kupeessa. Sukulaisia lähdettiin tapaamaan, lasten isämiehen tädin perhettä siis. Me muut perheenjäsenet ei ikinä oltu kyläilty kyseisessä paikassa. Kahden yön reissusta oli kyse ja tarkoitus oli torstaipäivä viettää Tykkimäellä ja uudessa aquaparkissa. Suunnitelmat meni, niin kuin oli suunniteltukin ja kaikki sujui ongelmitta. :)

Oli mukavaa nähdä sukulaisia ja sellainen pala suomesta, jossa en ole ikinä käynyt. Täytyy ehdottomasti lähteä ajelemaan Kotkaa kohti muulloinkin!

Iso miinus merkitään mun kohdalle siinä, että mä unohdin kameran päivän ajaksi laukkuuni, enkä napsinut ainoatakaan kuvaa ennen, kuin sitten Haloo Helsinki nousi Tykkimäen lavalle. Mun käteni hakeutui välittömästi kameraa hipelöimään, tietenkin.


Eilen, perjantaina ajeltiin kotia kohti ja pysähdyttiin ihan extemporee, Pyhän Mikalein rauniokirkossa, Pälkäneellä. Napattiin sieltä samalla geokätkö. :)Kiitos meidän matkakavereille ja tietenkin yöpaikan tarjoajille. Kivaa oli! Toivottavasti nähdään taas! :DSatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti