keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Puuhapuisto Veijari

Saarijärvelle suunnattiin yks kaunis värikäs kesäpäivä viimeviikolla(ko). Puuhapuisto Veijari on meille entuudestaan tuttu. Ollaan taidettu kahteen kertaan tuo puisto koluta aikaisempina vuosina läpi. Nyt on kulunut muutama hassunvärinen vuosi siitä, kun viimeksi käytiin paikka tsekkaamassa. Alkukesästä katselinkin tuon puiston sivuja ja huomasin sen uudistuneen jonkin verran viime näkemältä.

Tosi kiva paikka tuo on. Meidän muksut viihtyi kaikki, ikähaarukka reissulapsilla oli 1-12 ja jokaiselle oli nähtävää ja tekemistä. Pomppulinnoja oli viimekerrasta tullut paljon lisää ja niissä viihdyttiinkiin pienimmästä suurimpaan aika kauan.Lapset kävi uimassa välillä, ilma oli painostavan kuuma ja uintireissu päättyikin sitten ukkosen jyrinään, joka onneksi ei tullut kuitenkaan tuon puiston päälle rytkimään.Akvaariossa käytiin ihmettelemässä erilaisia kaloja. Kotieläimiäkin käytiin moikkaamassa.
Paljon muutakin puuhaa puisto pitää sisällään. Erilaisilla polkuhärveleillä isommat lapset tykkäsivät ajella. Rinnepompputalo ja käärmeliukumäki oli kovassa käytössä myös. Köysivaijerirataa kokeili isommat pojat. Sateen sattuessa kohdalle kipaistiin pikku taloon, jossa oli sisällä pallomeri ja leikkihuone. Ai niin ja lohtakin siellä voi kalastella, jos siitä hommasta tykkää.

Kolmas kerta toden sanoo, vai kuis se meni? :D Joka tapauksessa voin kolmannenkin kerran jälkeen sanoa, että uudelleen mennään taas tulevina kesinä. Suosittelen lämpimästi tuota paikkaa, kannattaa mennä, jos et ole vielä siellä käynyt. :)


Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti