tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kuulumisia

Aika pitkän tauon jälkeen vihdoin ehdin istahtaa koneen ääreen joksikin aikaa. Nytkään ei tarkoitus oo tuntikaupalla tässä nököttää, tekemistä on paljon tällekin päivälle ja paljon jää tämän loman aikana tekemättäkin. Näinhän se aina menee, suunnitellaan vaikka mitä ja toteutetaan ne, mitä ehditään ja pystytään.

Viimeistä lomaviikkoa tässä viettelen, miettien mitä kaikkea vielä on tehtävänä ennen, ennenkä voin hoitolapset tänne taas ottaa. Yks huone meillä on vielä täysin vaiheessa, eilen saatiin tapetit yhtä seinää vaille valmiiksi. Nyt odotellaan valokuvatapetin saapumista, että saadaan sekin seinään. Tuo lasten isämies vaan lähtee kuusamoon huomenna ja viettää siellä loppuviikon, joten täytyy miettiä miten saan tuon kuvan seinään.

Parit sydänkuvat teille tänne laitan nyt. Mä bongailen sydämiä ympäriltäni ja aina, kun kamera sattuu olla lähettyvillä, nappaan kuvan. Muutamia kuvia täällä niistä otoksistani oonkin esitellyt ja tässä alempana kaksi lisää. Palailen postausten pariin pian, paljon on päiviteltävää reissuista yms. Aurinkoisia päiviä!

Aurinko loi seinälle tälläisen kuvan.

Hautausmaalla kulkiessa tämmöisen havaitsin puun rungossa.Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti