torstai 17. heinäkuuta 2014

Kesä

Tuntuu taas kerran, että kesä on sujahtamassa ohi ihan liian äkkiä. Se jättää meidät taakseen katsomatta tänne pimeään pohjoiseen ja lähtee ihan kohta muille maille. Aivan hirvittää jo ajatuskin harmaasta, märästä syksystä, loskaisesta alkutalvesta ja kylmien paukkupakkasten sydäntalvesta. Hyi. En oo yhtään talvi-ihminen, en sitten yhtään!! Kesälomaa on jäljellä tään viikon jälkeen vielä ruhtinaalliset kaks viikkoa... ENÄÄ!!!! Ressi, ressi, ressi! Onneksi tulossa on kuitenkin elo-syyskuun vaihteessa matka Turkkiin. Se vähän helpottaa tätä ahdistusta kesän loppumisesta.

Kaikenlaista kivaa ollaan ehditty tänä kesänä jo hommailla, mutta paljon olis vielä tehtävää. Matot on edelleen pesemättä, tuo meidän remontti ei etene minnekkään suuntaan ja se leikkimökkiprojekti on vieläkin aloittamatta. Kovasti sitä aina ennen lomaa suunnittelee vaikka mitä tekemistä, mutta sitten saa todeta, ettei vapaapäivinä kuitenkaan ehdi tehdä niitä kaikkia, mitä on mielessään pyöritellyt. Mielestäni kuitenkin pitäisi lomalla myös osata ottaa rennosti, eikä porskuttaa hiki hatussa eteenpäin touhusta toiseen. Kaipaan välillä päivää, jolloin saa perheen kanssa vaan löhötä vaihtamatta yöpukua päivävaatteisiin ollenkaan. Katsoa elokuvia toinen toisensa jälkeen ja mässyttää kaikkea hyvää. Sellainen päivä pitäis kyllä vielä täs kahden viikon aikana toteuttaa!

Nyt kuitenkin nautin serkkuni ja lastensa vierailusta vielä sunnuntaihin asti, teen tänään pikavisiitin Tampereelle tammerfesteille ja toimin huomenna kahvilaemäntänäkin. Joten tervetuloa meidän kesäkahvilaan Lakaluomalle taas huomenna, lauantaina tai sunnuntaina laittamaan suu makeaksi. Kovasti kyläläisiäkin toivotaan piipahtamaan, ohikulkumatkailaiset kyllä ovat kahvilamme löytäneet! :)Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti