sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Café LAKADI

Nyt viimein kerron kuvin ja sanoin meidän värikkäästä kesäkahvilasta, joka haparoiden otti ensiaskeleensa perjantaina avaten ovet selälleen asiakkaita varten.

Kahvila löytyy Lakaluomalta, kantatie 66 varrelta, Lapuan ja Kuortaneen välimaastosta, Maijankuja kolmosesta. Tervetulleeksi asiakkaat toivotetaan näin alkuun viikonloppuisin. Perjantaina klo 14-21, lauantaina ja sunnuntaina klo 12-21. Tarjolla on kahvia, limsaa, pullaa, suolaista purtavaa, karkkia, jäätelöä ja jonkin verran muita elintarvikkeita/päivittäistavaroita. Meiltä voi toki tilata isommankin satsin leivonnaisia, jos on tarvetta!

Miljöö on mitä kaunein, kahden joen yhtymäkohta, jossa on mahdollisuus käydä uimassa ja tehdä vaikka nuotio makkaranpaistoa varten. Kannattaa pysähtyä ohikulkumatkalla ihastelemaan luonnon kauneutta ja rauhaa! :)Perjantain avajaispäivän ensimmäisiä asiakkaita vieraanamme:

Kiitokset kaikille tämän viikonlopun asiakkaille! Café LAKADIN väki toivottaa teidät tervetulleeksi jälleen ensviikonloppuna, tuokaa ystävät ja tutut mukananne myös. Ja todella paljon tervetuloa kaikki uudet asiakkaat, palamme halusta tutustua myös Teihin! :D


Satu2 kommenttia: