sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Värikäs penkkiurheilu

Mun yks harrastus on penkkiurheilu, jos sitä voi harrastukseksi sanoa. Onko se paremmin ajanviete? No anyway, en oo kertonutkaan rakkaimmasta sellaisesta, missä käyn penkillä istumassa ja huutamassa äänen käheäksi. Siinä sivussa toimin fanituotemyyjänäkin ainakin vielä tämän kauden.

Kyseessähän on siis superpesis ja vieläpä naisten sellainen. Lapuan Virkiän värejä tietenkin ihailen ja kannustan. Uusi kausi on alkanut hiljattain ja kahdessa kotipelissä ollaan jo oltu istumassa. Ensimmäisessä pelissä nautittiin ihanasta auringonpaisteesta ja helteestä, toisessa värjöteltiin tuulipuvussa katsomon suojissa niiltä muutamilta pisaroilta, joita taivaalta ripotteli. Toivotaan nyt, että tulevissa peleissä säät suosii ja ihmiset löytää tiensä katsomoihin.

Lapuan Virkiä on lähtenyt jälleen ennakkosuosikkina puolustamaan viimevuotista mestaruuttaan. Yleisön jäsenenä pyrin tekemään kaikkeni, että pelaajat saavat sen viimeisenkin voimanrippeen kentälle, mitä meillä katsojilla annettavana on. Eiköhän me yhdessä homma hoideta kotiin taas! :D

Tänään tiedossa tiukka kärkikamppailu, tervetuloa katsomaan!! :)


Meidän myyntipää aitiopaikalla. :D


Satu1 kommentti:

  1. Mä penkkiurheilen nappulaliigan katsomossa ja fanipoikien kanssa Hakan kotiotteluissa. Eivät nämä hämäläiset ymmärrä pesiksen päälle...on ollut pakko vaihtaa vähän isompaan palloon :D.

    VastaaPoista