maanantai 23. kesäkuuta 2014

Mökkiväriä


Yllä olevassa kuvassa näkyy meidän viime viikon maisemaa, kahdeksatta kertaa peräkkäin ollaan oltu juhannusviikko Tiisijärven maisemissa. Lapset odottavat juhannusviikkoa kuin kuuta nousevaa, oikeastaan odotus alkaa jo siitä, kun meidän auton takavalot lakkaavat näkymästä Tiisijärven lomamökkialueen omistajille. Suosittelen lämpimästi mökin vuokraamista kyseisestä paikasta, jos mieli tekee mökkeilemään!

Viikkoon mahtui jos jonkinmoista tapahtumaa säiden pysytellessä todella viileinä. Niinhän sitä sanotaan, että suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen:


Tuollaiselta näytti ulkona tiistai-aamuna. Piti kyllä kieltämättä hieraista silmiä toisenkin kerran, ennenkä uskoi lumen olevan maassa. Tämmöistä näkyä en oo ikinä aikaisemmin juhannusviikolla ollut todistamassakaan. Eikä varmasti kovin moni muukaan. Lumen lisäksi taivaalta paasasi kahtena päivänä myös rakeita. Onneksi pieninä kuuroina vain ja vesisadekin pysytteli suhteellisen vähäisenä. Kylmä oli, mutta sen kanssa pärjättiin pukemalla lämpimästi.


Casmir vietti toista juhannustaan mökillä. Viime vuonna poika oli niin pieni, ettei tehnyt muuta, kuin söi ja nukkui. Tänä vuonna meno oli ihan toisenlaista. Juoksujalkaa mentiin niin mökin sisällä kuin ulkonakin eteenpäin. Niin paljon oli katseltavaa ja ihmeteltävää. Hyvin kuitenkin pikkumiehen kanssa meni koko viikko ja yöt matkasängyssä sujui moitteitta. :)Aamuhömppäilyä ja järvimaiseman ihastelua! <3

Juhannuskokon polttaminen kuuluu tietenkin perinteisiin tässäkin mökkikylässä. Tänäkin vuonna paikalle kokoontui mukava määrä porukkaa. Mekin saatiin vieraita seuraksemme. Onhan se tunnelmallista katsella tulta ja järveä kuunnellen samalla haitarin soittoa.


Ensvuotta taas odotellaan jo kovasti. Haikeaa oli eilen painaa mökin ovi perässä kiinni, tietäen sen, että vasta vuoden päästä palataan takaisin.Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti