perjantai 13. kesäkuuta 2014

Lomafiiliksissä

Nyt eletään varmaankin parasta mahdollista aikaa. Mulla on nimittäin enää kahdeksan tuntia töitä ja kun se viimeinenkin sekunti on napsahtanut täyteen, aion nauttia jokaisesta lomahetkestä täysillä. Ja lomaahan mulla on ruhtinaalliset 7 viikkoa yhteen soittoon, mahtavaa! Luulis tuossa ajassa pystyvän rentoutumaan ja lataamaan akkuja talven pimeitä iltoja varten.

Lomasuunnitelmia meillä ei kovinkaan paljoa ole. Yks viikko nyt kuluu mökkeillessä ja yks hotelliyö on varattuna myös, muuten on vielä suunnitelmat auki. Ei me kummoisia reissuja tulla tekemäänkään, täällä kotona on sen verran paljon tekemistä nyt, kun aloitettiin remppakin tähän samaan syssyyn. Tapetteja ollaan eilinen päivä revitty yhdestä huoneesta ja tuo sama repimistyö on edessä pariin muuhunkin huoneeseen. Joten töitä piisaa. Huonejärjestelyt tulee muuttumaan tässä huushollissa. Ehkä kerron siitä lisää sitten, kun on jotakin kerrottavaa. :)

Tämän talorempan lisäksi on suunnitteilla se leikkimökin remppa, jota vielä ei oo aloitettu ollenkaan. Saa lapset ahkeroida sen kimpussa sitten vähän enemmän. Sinne tulee uudet maalipinnat sisälle ja ulos. Tekemistä siis piisaa, mutta siitä huolimatta mä oon lomalla!!

Aion kuitenkin kaiken tämän tulevan ahkeroinnin sekaan ujuttaa päiviä, jolloin ei tehtäisi mitään pakollista. Pakataan eväsreput ja lähdetään hiekkarannalle päiväksi löhöämään. Saa nauttia auringon lämmöstä, upottaa varpaat kuumaan hiekkaan ja pulahtaa välillä virkistävään järviveteen. Tai lähdetään maakuntaseikkailulle koko perheen voimin etsimään geokätköjä. Joka tapauksessa on kuitenkin tärkeää välillä vaan olla ja jättää nää remppahommat hetkeksi odottamaan seuraavaa päivää. Kyllä ne ehtii tehdä vähän myöhemminkin.

Nautinnollista lomaa sulle ja mulle!!Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti