sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viikonlopun Värit

Se olis sunnuntai taas, huamenna ankia maanantai. Mutta eletään "huominen on huomenna" mentaliteetillä ja nautitaan nyt vielä viikonlopun viimeisistä tunneista.

Viikonloppu on ollut ihanan värikylläinen. Eilen lähdin Camillan, Sari-siskon ja siskontyttö-Elinan kanssa kohti Jyväskylää. Tiedossa oli illalla Haloo Helsingin keikka Lutakossa!! :D Varattuna oli hotellihuone, ettei tarvinnut yöllä ajella kotiin. Tässä lähtötunnelmissa:


Camilla ja Elina suunnistivat heti perille päästyämme Tanssisali-Lutakon oville jonottelemaan, piti näemmä varmistaa paikka etummaisissa riveissä illan keikalle. Me Sarin kanssa käytiin pikku shoppailun kautta katsastamassa Wilhelmiinan konditorian salaattibaari ja voi jestas miten mahtava väripläjäys meidän eteemme levittyikään. Käykääpä testaamassa, jos Jyväskylässä kuljette, tuota makukokemusta ei voi sanoin kuvata. Enkä kuvannut annostakaan kameran syövereihin vaan hätäilin tukkimaan suuhuni kaikki mikä ei edestä paennut. En oo ikinä syönyt noin hyvältä maistuvaa sallattiannosta!! :-P

Ruokailun jälkeen mentiin hotellille, jossa PIENTÄ säätöä havaittavissa. Melko ruikunväriset kokemukset meillä on nimeltämainitsemattomaa hotelliketjua kohtaan, jonka palveluja emme tule enää käyttämään. :( Eipä tuo hotellitakkuaminen saanut kuitenkaan mieltä maahan, illan keikka kun pyöri mielessä. Sinne siis suuntasimme seuraavaksi. Kuvia napsin sen, minkä ehdin, vaikka tuo keikkakuvaaminen onkin mun mielestä hankalaa. Pitää yrittää hyppimisen ja laulamisen lomassa saada vielä jonkinmoisia tärähtämättömiä kuvia aikaiseksi. Se ei multa onnistu, joten tarjoilen teille sitten tärähtäneitä kuvia! :)

Ellillä oli ihana mekko! :)

Keikka oli mahtava taas, niinku aina! Haloo Helsinki on takuuvarma live-esiintyjä eikä takuulla kukaan jää kylmäksi, jos keikalle päätyy! :)
Kiitos taas näistä ihanista musiikin väreistä, mitä meille jaeltiin tänä viikonloppuna! Uutta keikkaa odotellessa... :)


Satu2 kommenttia:

  1. Tärähtäneet keikkakuvat välittävät oikean tunnelman ;). Olen ollut keikalla pari kertaa ja tykkään myös. Hyvä yhtye ja loistomeno livenä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne taitaa välittää, sen parhaan tunnelman. :D Mä oon ollut nyt viidellä keikalla, eikä oo tarvinnut yhelläkään pettyä. Todella hyvä livebändi!

      Poista