sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Vaunulenkin maisemat

Lauantai-aamuna tein lähtöä vaunulenkille ja mieleeni muistui seuraamani Blogi, jossa Annabella oli kuvannut miltä hänen vaunukävelynsä näyttää. Päätinpä napata kamerani mukaan ja ikuistaa oman lenkkini maisemia myös. Ei siitä lenkistä nyt sitten kunnon hikilenkkiä päässyt kehkeytymään, kun pysähtelin jatkuvasti sopivaa kuvakulmaa etsien napsimaan useita kuvia. :) Ilma oli kaunis, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, peipot lauloi lurittaen kauneimpia sävelmiään ja sainpa nauttia myös vastaleikatun nurmikon tuoksua. Ihana kesä on tulossa kovalla rytinällä!!

Tästä se lähtee. Kauniin kesäinen maisema on jo nyt, koivut vihertävät jo ja ensimmäiset kukat sulostuttavat väreillään. Mun vaunuttelukaveri nukahti heti kättelyssä aamupäikkäreilleen tyytyväisenä vaunuihin.Luonnon värikylläisyys pysäytti mut monta kertaa tään vaunulenkin aikana. Jos mulla ei olisi ollut kameraa mukana, myönnän, etten olisi näitä kukkia varmaankaan edes huomannut. Olisin viipottanut niiden ohi täyttä vauhtia kokematta tätä väriterapiaa!


Vaunulenkkini kiertää meidän pikkukaupungin laitamia. Lakeuksia, niissä silmä lepää varmasti samoin, kuin merimaisemaa katsellessa.Pieni pala keskustaa myös.Lapuanjoen ylityspaikkoja lenkkini varrella on kaksin kappalein. Vesi on rauhoittava elementti ja tässäkin kävi niin, että kun pysähdyin napsimaan kuvia, seisoskelin pidemmän tovin katsellen joen virtaamista ja auringon kultaisia heijastuksia siitä.


Meidän kotikatu. <3 Lenkki tehty, auringosta nautittu, kaloreja edes vähän kulutettu ja pikkukaiffari vaunuissa sai hyvät unet, jotka jatkuivat lenkin jälkeen vielä pitkän tovin. Ulkona on vaan niin ihana nukkua! :)

Tältä näytti mun vaunuttelumaisemat. Olisi kiva nähdä, miltä SUN lenkkimaisemat näyttää. :)Satu1 kommentti:

  1. Ihana lenkki sulla! Oikein tulee ikava Suomeen kun nakee koivuja, jokia, ja tutun nakoisia maisemia:-)

    VastaaPoista