tiistai 20. toukokuuta 2014

Pienet kengät

Mä oon ihan lovena pieniin söpöihin kenkiin ja mun mielestä on ylisuloista, kun eteisessä muitten kenkien seassa nököttää pikkuriikkiset tepsuttelukengät ihan pokkana vaan. :) Kaupassa käyn hypistelemässä kenkäihanuuksia pikkuisten puolella paaaaljon useammin, kuin oman kokoisteni puolella. Pikkupopottimissa vaan on sitä jotakin, mitä lie. :)

Törmäsinpä sitten tovi taakseppäin katsottuna eräällä kauppareissullani ylipääsemättömään esteeseen, jota ei voinut ohittaa nostamatta sitä estettä ostoskärryyni. Tämä este on osoittautunut käytössä kelpo-ostokseksi ja lempikengäthän niistä kehkeytyi heti, kun kesä ja lämpimät kelit meille saapuivat. Toivon vain, ettei meidän pikkuisännyyden jalka kasva kesän aikana kovin hurjaa vauhtia, muuten herkkukengät jäävät hyvin äkkiä pieniksi... toisaalta, sitten pääsisin hypistelemään luvan kanssa uusia, suurempaa kokoa olevia kenkiä... :)

Meidän ihkupihkupahkupohku = Casmir siis, tyytyväisenä käpsyttelee ja testailee kenkiään:

Ei olisi mun jalassa nuo kengät yhtä söpöt vai mitä!?! :) Casmir ainakin tuntuu olevan tyytyväinen kenkiinsä ja hyvinhän tuo niillä pääsee pihalla juoksentelemaankin. :)


SatuEi kommentteja:

Lähetä kommentti