perjantai 9. toukokuuta 2014

Perjantai

Mitä fiiliksiä mahtuu tähän perjantai-iltaan... monenlaisia. Olo on väsynyt, mutta silti hyvä, onhan nyt viikon paras ilta, ainakin mun mielestäni. Jos mietin tämän hetkisen olotilani värejä, vaihtelee ne nukkumatinsinisestä semmoiseen usvanharmaaseen, mutta pirskahtaa siellä vielä muutama turkoosiin vivahtava väripallokin mukana. Ja parit pinkit shokkisydämet hypähtää välillä silmilleni.

Työntäyteinen viikko on takanapäin, menoja taas mahtunut kalenterin merkintöihin jos jonkinmoisia, eikä kaikkiin pystynyt edes repeämään. Päällimmäisenä mielessä pyörii Carolinan kouluun tutustumispäivä, jonka meidän Cartsa väritti punaisenpinkinkirjavaksi, niin mukavaa oli kaikki sinä päivänä ollut. Onneksi jäi positiivinen olo kouluelämästä, eikä tyttö jaksaisi odottaa enää koulun alkamista. Ja mikä sattumansiivenkosketus oli ollutkaan ruokailussa: sitä lemppariruokaa, mannapuuroa, oli tylleröinen saanut lautaselleen. Onnenpäivä! :)

Toinen tämän viikon iso asia on ollut äitienpäiväjuttujen värkkääminen. Kotiin on kannettu eskarista ainakin jotain, minkä piti heti piilottaa vaatteiden kätköön jonnekkin, eikä äitillä oo mitään asiaa vaatehuoneeseen. Vähän meinaa äitiä jännittää, mitä sieltä sunnuntaina paljastuu. Oon myös itse työssäni niiden pikkupirpanoiden kanssa värkännyt äitienpäiväjuttua, niistä kuvia sitten myöhemmin tulee tänne. :)

Saatiin viimein kasaan myös Casmirin synttärilahjahiekkalaatikko, semmoinen pieni ja soma. Se oli ostettaessa käsittelemätöntä puuta ja mä öljysin sen sävytetyllä pihakalusteöljyllä, siitä tuli kivan värinen, semmoinen lämpöisenruskehtava. Siellä on nyt sitte kiva tehdä muutamat "älätulepahakakku" jutut ja kauhoa keltaisella lapiolla hiekkaa suu täyteen, niin meidän Cassu tekee.

Yks projekti pitäis aloittaa sitten, kun kesälomalle jään. Oon päättänyt tämän kesän projektiksi lasten kanssa ottaa meidän leikkimökin tuunaamisen uuteen uskoon. Mökki tulee saamaan uuden maalipinnan niin ulko- kuin sisäseiniin. Kovasti oon jo surffaillut netin ihmemaassa katsellen ihania sisustusideoita mökkiin. Ulkopinta tulee olemaan puna-valkoinen, mikä se nytkin on, mutta sisälle tuleeki sitten mun lempivärejä. Palataan siihen projektiin sitten, kun se on ajankohtainen.

Huomenna meillä onkin sitten Euroviisuvalvojaiset. Meidän perhe on viisuhörhöä porukkaa ja sen tekosyyn saattelemana katetaan olkkariin herkut nenien eteen ja mässäillään luvan perästä! :D Jatketaan sitä mässäilyä sitten vielä sunnuntainaki äitienpäivän kunniaksi. Mun läskinsulatusprojekti ei etene minnekkään suuntaan tällä menolla. Joten kattellaan sitäkin sitten taas myöhemmin uudella innolla. Nyt vaan ei innosta! :D


Nää auringonsäteet kuvastakoon sitä Carolinan silmien loistetta, minkä kouluun tutustumispäivä sai aikaan. Tään kuvan juuret löytyy viime kesästä, ajeltiin Cartsan kanssa kotia kohti, minä ratissa, tyttö pelkääjän paikalla. Carolina ihaili maisemaa ja kehotti moneen otteeseen ottamaan kuvan. No, minä tein työtä käskettyä ja samalla kun ajoin, napsaisin muutamat kuvat kännykälläni. Cartsa oli oikein tyytyväinen kuviin, kun niitä katseli jälkeenpäin. Ei tyttöä haitannut ikkunan heijastelut tai muut, pikkujuttuja tuommoiset tuon mahtavan maiseman rinnalla, vai mitä!? :)

Auringonsäteitä viikonloppuunne!!


Satu

1 kommentti:

  1. Elämäntäysi viikko on sinullakin ollut. Meillä myös vuosikymmenet seurattu viisuja; niitä ei jätetä katsomatta mistään syystä. Tai no yksi vuosi muistuu mieleen, jolloin ei viisut kiinnostaneet: oma isä oli juuri kuollut ja itse olin Tays:ssa sytostaattihoidossa ja puoliso tuli pojan kanssa minua katsomaan sairaalaan. Sekin vuosi tulee aina joskus mieleen. Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi :)

    VastaaPoista