perjantai 16. toukokuuta 2014

Laatikollinen hiekkaa = Hiekkalaatikko

Casmir sai yksvee lahjaksi hiekkalaatikon, pienen ja sievän. Meidän vanha laatikko purettiin jo toissa syksynä, eikä viime kesänä saatu aikaiseksi hommata uutta. Nyt, kun tuo pienin ipanapa on siinä iässä, että kaipaa sitä paikkaa, missä saa luvan perästä lapioida hiekkaa suun täyteen, piti tietenki hommata tuliterä loora. Edellinen oli isompi, eikä siinä ollut kantta. Nyt kriteerinä oli ehdottomasti se, että kansi löytyy ja kattelin jo viime kesänä juurikin tämmöistä, mikä nyt hommattiin. Kun kannet taittaa sivuun, niistä tulee penkit molemmille reunoille.

Materiaali oli käsittelemätöntä puuta, jonka sitten sävytetyllä puuöljyllä menin kertaalleen läpi. Kuvista näkee, miten lämpöisenruskehtava laatikosta sitten tulikaan. "Ennen" kuvatkin olisi tietenkin ollut hyvä ottaa, mutta kukapa tätä piiloblondia olis huomannut muistuttaa siitä... Joten ei oo, kuin "jälkeen" kuvat tarjolla tällä kertaa.  Nautitaan niistä sitten. :)


Tietenkin, jos olisin fiksumpi, ja älliä löytyisi päästä enemmän, piuhat olisi vähä lyhemmät ja ne sytyttäiskin paremmin, olisin ottanut kuvan myös laatikosta, kun kansi on kiinni... Mutta, en oo fiksumpi ja piuhat ovat aika satunnais-sytytteiset, joten en, EN ottanut sellaista kuvaa. Näillä mennään. :)


SatuEi kommentteja:

Lähetä kommentti