keskiviikko 14. toukokuuta 2014

1-vuotis neuvola

Tänään käytiin katsastamassa Casmir, läpi meni. :D No ei vaan, meillä oli neuvolapäivä ja viime kerrasta onkin hurahtanut jo neljä kuukautta. Jätettiin kymppikuukautisneuvola välistä kokonaan, kun ei mitään hämminkiä kasvussa tai muussa oo ollut. Nyt oli kuitenki kiva päästä tsekkaamaan, onko sairastelut vaikuttanut kasvun kehitykseen.

Kloppi painoi reilut kymmenen kiloa ja oli vajaat kasikytsenttiä pitkä. Kasvukäyrät piirsivät tasaista viivaa, joten kaikki hyvin siis. Ei onneksi oo tullut notkahdusta sairastelujen takia. Järki on kasvanut yhtä tasaisesti, ainakin pään koon mukaan. :D

Mitä meidän yksvee, värikäs minimies sitten osaa? Mietitäänpäs...

Casmir osaa:

*kävellä ja juostakkin jo
*kiipeillä joka paikkaan
*tulla alas putoamatta joka paikasta
*vilkuttaa heipat, kun joku lähtee
*juoda itse tuttipullosta
*ilmaista mielipiteensä, jos jokin asia ei mene herran tahdon mukaan
*ymmärtää puhetta silloin, kun haluaa
*pelleillä, tanssia, kellistellä, kallistella, virnuilla, ilveillä
*pieruhuumorikin jo kukoistaa... :D räkättää kovasti, jos tulee paukku
*sormiruokailla
*juoda nokkamukista

Casmir opettelee:

*pottailua, kunhan äiti ei olisi niin laiska sen asian suhteen
*lusikalla syömistä, nyt pänttää vaan pöytää tai lautasta
*puhumista, "äiti"sana on todistettavasti tullut, mutta ei paljon muuta

Cassulla on suussa kahdeksan hammasta. Päähän on kasvatettu paljon pellavanvärisiä hiuksia, joka meidän lapsille on outoa, koska muut ovat olleet kaljuja yksvee kuvissa. :) Kuvausaika on varaamatta, mutta sen hoidan pikimmiten. Casmir rakastaa poseerata kameran edessä. Aina, kun kameran ottaa käteen, alkaa virnuilu, hörönauru ja irvistely. Saa nähdä millaisia kuvia saadaan aikaiseksi oudossa ympäristössä.

Casmir on kaikin puolin hyväntuulinen juippi, helppo hoidettava, kunhan saa ruokaa naaman eteen tasaisin väliajoin ja pääsee rattaisiin päikkäreille. Meidän kultainen kimpale, kaikkien perheenjäsenten silmäterä. <3SatuEi kommentteja:

Lähetä kommentti