tiistai 15. huhtikuuta 2014

Värikäs tiistai Barcelonassa

Tiistaipäivä aurinkoisessa Barcelonassa alkoi korkkarikävelytunnelmissa. Meidän ihana reissukaverimme, värikäs Noora Hautakangas kertoi, mitä pitää ottaa huomioon, kun kävellään korkeillakin koroilla. Tiukka vatsa, löysä lantio, hyvä ryhti ja mitä näitä nyt oli. :D Välillä kokeiltiin tiukkaa lantiota ja löysää vatsaakin, tirskumisten säestämänä. Hauskaa oli ja opeista todellakin saatiin paljon irti. Alla olevassa kuvassa Noora opastaa meitä matkanjohtajamme Maarit Halosen ollessa mallinukkena. :)

Kuva Mikko Räsänen

Voicella on lentokone-blogissa on videomatskua meidän reissusta paljonkin, joten sieltä voi käydä kurkkimassa myös meidän monisävyistä korkkarikävelyämme. Blogi löytyy TÄÄLTÄ

Hemmottelustamme ei tullut loppua. Biozellin hiustenhoitotuotteita oli seuraavaksi tarjolla. Tarpeeseen tuli nämä putelit ja yks täysin uus tuttavuus mulle oli Suolasuihke. Tämä suihke on osoittautunut todella tarpeelliseksi. Mun hiukseni kun normaalisti on liukkaat ja ohuet lirvut, kun tuota suihketta niihin laittaa, saa tuuheutta ja rakennetta lisää. Suosittelen kokeilemaan.

Kuva Mikko Räsänen

Seuraavaksi tiedossa oli shoppailua. Osa porukasta lähti Nooran ja Maaritin seurassa vanhaa kaupunkia kohti. Mun värikäs osani lähti meidän ihanan moniväristen Voicen miesten matkaan etsimään ihan ensimmäiseksi Desigualin outlettiä. Alla meidän konkkaronkka.


Kuva Mikko Räsänen

Shoppailureissu oli antoisa. Ostin kuin ostinkin itselleni sen värikkään, lupaamani vaatteen, jonka sitten myöhemmin täällä blogissa voin esitelläkkin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. <3 Ostin muuten toisenkin värillisen vaatteen. Niistä myöhemmin lisää. Kuitenkin oon sitä mieltä, että meidän mieskaksikko eli Mikko, joka on ottanut suurimman osan näistäkin kuvista sekä Västi, joka videoi reissumme, tekivät parhaimmat löydöt. Alla todisteet:
Kuva Mikko Räsänen
Yllä shoppailuporukka mahtavalla Barcelonan kujalla. Ihania nää koristeelliset parvekkeet, jotka voi monelta jäädä huomaamattakin.

Illalliselle suunnistimme koko porukka yhdessä. Paikassa oli loistava ruoka, harmikseni en muista näitten illallispaikkojen nimiä, että voisin vinkata niistä täällä. Alla olevasta kuvasta näkee miten ihananvärinen tunnelma meillä oli. Soittajamiehet tulivat esittämään onnitteluserenadit meidän sen päivän synttärisankarille. Soitto oli vaikuttavaa kuunneltavaa.


Kuva Mikko Räsänen
Kuva Mikko Räsänen
Yllä pöytäseurueeni. Kuvassa pilkahtaa mun värikäs uus vaatteeni. Nojoo on siinä päällä tietenki sitä mustaakin, mutta silti, värikästä näkyy jo vähän. :D


Kuva Mikko Räsänen

Ikimuistoinen oli tuo tiistaipäiväkin. Mietin illalla, miten todella onnekkaita me olimmekaan. Tällaisia kokemuksia jo saaneena ja vielä monta päivää edessäpäin. Ei edelleenkään voi olla muuta, kuin kiitollinen hyvin järjestetystä matkasta. Suurin kiitos siitä menee Maaritille tietenki, joka oli yksin suunnitellut koko reissun. 

Keskiviikkona oli tiedossa heti aamulla lähtö viinitilalle. Yks unelmastani oli siis toteutumassa. Oon aina haaveillut pääseväni katsomaan, miten viini valmistetaan ja millaiset tuotantotilat siihen tarvitaan. Mutta tästä kullankeltaisen auringonsävyttämästä päivästä teen oman postauksen. :)

Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti