tiistai 22. huhtikuuta 2014

Väriä vaatekaappiin

Ennen Barcelonan matkaa karsin rankalla kädellä vaatekaappini sisällön minimiin. Jäljelle jäi melkeinpä pelkkiä mustia vaatteita. Tuon urakan jälkeen laitoin ittelleni tavoitteen hankkia vähintään yhden vaatekappaleen matkaltani, joka olisi ihan muuta, kuin sitä mustaa.
Minä onnistuin, minä onnistuin. :D Heti ensimmäisellä shoppailupyrähdykselläni silmiini osui iiiihhhana täyspitkä puolihame, ja niin kauniin pastelliturkoosin värinen. Se käsivarrellani kiiruhdin sovituskoppiin eikä aikaakaan, kun pyörähtelin ihastuneena peilin edessä. Enkä edes miettinyt, miltä sama hame mustana päälläni näyttäisi. Harkita ei tarvinnut hetkeäkään, kulkeutuuko tuo vaatekappale kanssani kassojen läpi. Tottahan toki, enkä malttanut hätinä odottaa hotelliin pääsyä, että saan vaatteen pukea päälleni. Ensimmäisenä iltana illallisella siis, sonnustauduin tuohon hameeseen, mustalla yläosalla toki. :)

Näistä kuvista olis voinu rajata pään pois, sen verran epäkuvauksellinen on malli. Mutta huamio kuuluuki kiinnittyä tuahon hameeseen, eikä variksenpeliättimeen, jonka päällä se vaate on. :)


Ensimmääsen shoppailupäivän saldona kun oli tuo hame, toisena päivänä en tuntenu enää minkäänlaasia paineita värikkäiden vaatteiden löytämiseen. Olinhan täyttänyt jo lupaukseni yhden vaatteen ostamisesta.

Toisena päivänä shoppailtiinkin oikeen urakalla, eikä ekoista putiikeista mulle tarttunu käteen mitään. Kunnes astuin sisään yhteen liikkeeseen, jonka peräseinällä roikkui maailman ihanimpia mekkoja. Minä, joka oon normaalisti käyttänyt hameita ja mekkoja minimimäärän kesäpäivistä, kiinnitin huomiota mekkoon. Ja mikä oudointa, rekissä ei roikkunut ainoatakaan mustaa mekkoa. Kaikki ihanan värikkäitä, MONIvärisiä vieläpä! :D Ei muutakun sovituskoppia etsimään ja rakkaus ensisilmäyksellä tähänkin vaatekappaleeseen oli taattu. Valinnanvaikeutta vain tuotti se, minkä värisen valitsen. Ihastuin kahteen väriyhdistelmään. Lopulta tää kuvissa näkyvä ihanuus päätyi ostoskoriini. Eikös ookkin UPEA! :D (ja taas se malli pilaa kaikki kuvat).

Camillalle kiitos kuvauksiista. Pitihän meidän tietenki ottaa viälä vähä hyppykuvia. :D Jeeee! :D

Mutta, enkös vaan onnistunutki päivittämään vaatekkaappini mustaa valikoimaa näillä ihanilla namiväreillä? Mun mielestäni onnistuneita ostoksia. :)


Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti