keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

TAUSTAvärit

Täytyy varmaankin kertoa vähän taustoja, mikä mun elämääni oikein värittääkään. :)

Mun perheessä räiskyvääkin räiskyvimmät väriyhdistelmät saa aikaiseksi kaikki viis lasta, jotka sekoittelevat omat pläjäyksensä ja roiskivat värinsä pitkin ja poikin minne milloinkin. Jokainen rikastuttaa olemuksellaan meidän perheen arkea. Oman sävynsä tähän huusholliin tuo tietenkin lasten isämies, jonka värit on pääsääntöisesti aika tasaisen neutraaleja. Karvakamuja emme omista, onhan tässä laumassa tarpeeksi tekemistä muutenkin.

Mitä muhun itteeni tulee, oon pyrkinyt ne kirkkaimmat neonvärit ja synkimmät varjot taittamaan vähän siedettävämpään suuntaan, siinä kuitenkaan aina onnistumatta. Myönnän, välillä häikäisee niin pirusti ja välillä tuntuu, että ryvetään pohjamudan syövereissä.

Ilonvärejä tuo elämääni lasten lisäksi myös rakkaat harrastukset:

Matkustelu on lähellä mun sydäntä, jos sitä voi harrastukseksi kutsua. Reissaisin ympäri maailmaa, näkemässä kaiken sen uuden ja ihmeellisen, mikä näkemättä vielä on. Ja sitähän on Paljon! Suurperheessä raha on usein tiukalla, siksi reissut on harkittava tarkkaan. Kokoperheen matkakokemukset on vielä edessäpäin, mutta jokaisen lapsen vien erikseen kymppisynttärimatkalle kokemaan maailman ihanuuksia mun kanssa. :) Kaksi tämmöistä reissua on jo tehty, niistä ehkä lisää myöhemmin. Häämatka meillä on lasten isämiehenkans tekemättä ja sekin kyllä alkaa tulla ajankohtaiseksi. Onhan häitä tanssittu jo vuonna -99.

Liikunta on intohimoni. Lenkkeilen paljon, käyn salilla ja ryhmäliikuntatunneilla kun ehdin. Ulkona liikkuminen kuitenkin on kaiken a ja o. Varsinkin nyt, ihanan kevätauringon paistaessa kirkkaalta taivaalta, on NIIIIIN parasta lähteä juoksu- tai kävelylenkille. Napit korviin ja omaa aikaa kehiin, tai sitten lasten kanssa kauniiseen luontoon liikkumaan.

Luova tekeminen on myös harrastukseni. Kaikella lailla. Muutama vuosi sitten tein tilauksesta erilaisia fantasiakakkuja, joista pidin blogiakin. Näistä luomuksista voisin lisäillä kuvia tännekkin jossain vaiheessa. Tykkään leivonnasta muutenkin ja ruuanlaittokaan ei oo ihan aina pakkopullaa. Teen käsitöitä silloin kun innostun ja kirjoittelen runoja ja lyriikoita. Haaveissa on ollut joskus saada oma kirja käsiini, minkähän väriset kannet siinä olisi? :)

Tässä nyt jotain pientä raotusta ruuduntakaiseen värikylläiseen elämääni. Kertoilen lisää myöhemmin.

Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti