perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pitää olla pikkuusen Pläski

Mä oon elämäni aikana ollu laihiksella PALJON! Jokaisen odotuksen jälkeen pudotettavia keltaisia ihrakiloja on ollut vähintäänkin kymmenen, joskus viistoista. Tällä hetkellä kamppailen kuopuksesta jääneitä kiloja vastaan.

Monista eri dieeteistä on kokemusta kertynyt ja tiedän kyllä miten syödään oikein. Ei voi olla niin vaikeaa olla syömättä liikaa, vai voiko? Suklaa on niin ihanan täyteläisen ruskeaa, salmiakkivaahtobanaanikarkit ihanan kirpeän harmaita ja mustekalat pinkkikeltamustan makoisia. Nam. Näiden ihanuuksien tilalle pitäis ottaa kirkkaan oranssia porkkanaa ja kaikenmaailman vihreitä rehuja. Kai sen nyt järkikin sanoo, että suklaa maistuu paremmalta ku porkkana! :D 

Lisäksi mulla kaikuu pääs aina putouksen nimeltämainitsemattoman henkilön sanonta: "ei muutaku turpa kiinni", kun puhuttiin lihavuudesta. Tuohan on niin totta ku olla ja voi. Mutta kun se turpa pakkaa aueta ihmeellisesti aina, kun jotaki hyvää naminaminväristä herkkua on sen ulottuvilla.

Nojoo, nyt tämän hetken dieettini koostuu pussikeittoliemijauhekotkotuksista. Tai toisin sanoen kaikkimullehetinyt dieetti täs on menos. Joskus sitä jaksaa laskea kaloreita, joskus noudattaa superdieettiä, joskus väsätä kakilta haisevaa kaalikeittoa ja joskus olla mehupaastolla. Nyt vain tuntui siltä, että tällä hetkellä tää juttu on se mun juttu. Kolme viikkoa on takanapäin ja tosi, tosi monenväristä läskiä on sulanu jo pois. Aluksi tietenki lähti ekat kilot äkkiä, nesteitä ja sitä ittiään suolen mutkasta. Mutta kyllä täs nyt on jo sitä oranssinkellertävänruskianyäkkäpyäkkä ihraaki sulatettu. Cambridge-dieetti on siis menos ja hyvin oon voinut. Senttejä ympäri possunväristä kroppaani on lähteny yhteensä 25, kiloja kiitettävästi myös.

Voin siis suositella tällä hetkellä tätä kaikille. Niille jotka haluaa tuloksien näkyvän pian. Helpointahan täs on tää laihduttaminen, vaikia osuus tulee vasta sitten, kun aletaan kattoa pysyykö se oranssinkellertävän...yms. ihra kaukana mun kropasta kaiken tään jälkeenkin.

Tsemppiä vaan niille, jotka kamppailee saman asian kans. Oli se tyyli sitten mikä tahansa. Kunhan se turpa pysyis kiinni, ei olisi ylipaino-ongelmaa. :D

Satu

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti