torstai 17. huhtikuuta 2014

Pitää olla pikkuusen pläski vol2

Joo-o haastavaa läskinsulattelijalle olla reissus ulkomailla. Ja varsinki sellaises reissus, missä tarjotaan ilmaisia ruokia ja juomia päivittäin. On siis ihan pakko ahtaa suustansa alas tietenkin jokainen suupala, mitä vaan tarjolla on. Eihän sitä nyt voi olla syömättä, kun kerran tarjotaan. :D

Tämä pläski ahtoi viikon aikana itseensä vaikka ja mitä. Namiruokia ja jälkkäreitä. Bounty-suklaapatukoita ja muutakin suklaata. Gelatoa, sangriaa, cavaa, viinejä... Koko VIIKON!!! Ihan huoletta, makeita herkkuja ja suolaisia ruokia. Nam ja nam! Viimeiset lomakuvat näyttävätkin sitten ihraisen totuuden. Turvottaa ja turvottaa. Yök.

No mutta, hätä ei oikeesti oo tämän näköinen. Mulla nimittäin oli Cambridgen punnitus tänään. Melko paljon pelotti mennä puntariin, kotona en itseäni nimittäin punnitse ollenkaan. Enkä nytkään tiedä painoani, sen tietää vain valmentajani tällä hetkellä. Mutta tulokset tietenki haluan tietää. Valmentajani kyseli, paljonko arvioisin kiloja tulleen takaisin. Öööö, kolme ainakin... siihen varauduin. Vähintään. Yllätyksekseni tulos oli vain ja ainoastaan +100g!! SATAGRAMMAA! Eli toisinsanoen ei mitään. Vaatteetki voi olla sen verran erit että nekin painaa jo tuon verran enemmän ku viime punnituksessa. Miten voi olla mahdollista viikon mässäilyn jälkeen???

Varmaan jokainen arvaa, miten mahtava fiilis tuli tuon punnituksen jälkeen. Aikaisemmat harmaanmustalinssiset aurinkolasit muuttui vaaleanpunaisiksi ja koko maailma näyttää taas niin ihanalta. :D

Tästä on hyvä jatkaa. Kattotaan millä tasolla etenen, mutta lauantaina on joka tapauksessa tiedossa bile-ilta, joten sen päivän osalta pussit jää sivuun. Siihen asti ollaan ruodussa.

Tsemppiä edelleen saman asian kanssa painiville ihraisille kanssasisarilleni!

SatuEi kommentteja:

Lähetä kommentti