keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Matkapahoinvointi

Kävipä ilmi semmoinen iljettävänkellertävänvihreä juttu, että Casmir potee matkapahoinvointia. Viimekesänä, kun poika oli vielä ihan sintti (syntynyt huhtikuun lopulla) hän ei viihtynyt autossa ollenkaan ja huutoa riitti niin, että äitin vähät hermonrippeet paloi harmaaksi tuhkaksi ja tais tuuli viedä ne tuhkatki nupista, eikä jäljelle jäänyt enää mitään... (pieni sivuhuomautus) :D Niin tosiaan, luultiin ettei poika viihtynyt autossa kuumuuden takia, koska meidän aatamin aikuisessa autossa ei ole ilmastointia. Kaukalossa ollessaan ei kuitenkaan oksennellut, onneksi!

No, talvi meni autoilun suhteen hyvin, ja Cassupassu viihtyi ihan kiitettävästi vähän pidemmätkin matkat tyytyväisenä huutamatta. Mutta nyt, kun tuo rakas kullankeltainen Arska mollottelee taivaalla kertomassa lämpöisiä tarinoitaan tulevasta kesästä, alkoi sitten taas se huuto autossa ja kahteen kertaan tuo konsertti on nyt sitten päättynyt oksentamiseen. Ei auta, vaikka Casmir istuu autossa naama menosuuntaan. Todella kurja vaiva, eikä oikein huvita kesäksi suunnitella minkäänlaisia pidemmälle tähtääviä reissuja.

Syöminen ehkä vois auttaa tuohon pahoinvointiin, ja tietenkin auringolta suojaaminen. Onko muita hyväksi havaittuja vinkkejä kenelläkään? Jonnekkin päin sitä pitäis tätä katrasta kesällä edes vähän viedä ja suunnittelinkin jo, että ajelun olisi hyvä ajoittaa joko myöhäiseen iltaan/yöhön tai päikkäriaikaan. Sais poitsu nukkua autossa.

Kurja vaivahan tuo on ja täytyy vain toivoa, että vuoden päästä kesällä Cassu olisi saanut selätettyä tuon inhottavanvärisen riesan kokonaan! Mutta tosiaan, jos jollakulla on kokemusta tästä vaivasta, otan ilomielin vinkkejä vastaan lapsen olon helpottamiseksi! :)


Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti