lauantai 26. huhtikuuta 2014

Liikunnan värejä

Tänä viikonloppuna meidän kaksi vanhinta lasta viettävät aikaansa liikuntaharrastustensa parissa. Kimi harrastaa lentopalloilua, ja osallistuu joukkueensa kanssa koko viikonlopun kestävään Hippo-turnaukseen. Kisasivulle pääset tuosta edellä olevasta linkistä. Viime vuonna samasta tapahtumasta jäi hyvät muistot, ja nyt kloppi lähtikin hyvillä mielin taas tekemään mukavaa viikonloppua joukkueensa kanssa. Tapahtumassa palkitaan kaikki, sijoituksella ei oo väliä, kunhan fiilis on hyvä.

Alla viime vuoden joukkueesta kuva, jonka nappasin tuolta kisajärjestäjän sivuilta. Kimi kuvassa vasemmalla.Camilla puolestaan vaihtoi viime syksynä kilpatanssiharrastuksensa yksilölajiin ja harrastaa HipHop/street-tanssia ja Showtanssia. Tuosta HipHop/streetistä järjestetään huomenna Jyväskylässä SM-karsinnat, jonne lähdetään kisaamaan. Ryhmässähän Camilla kisaa, ei soolona, vaikka lajin halusikin vaihtaa "parittomaan" lajiin. Ensimmäiset kisat siis tiedossa tässä lajissa Camillalla. Muutenhan kisakokemusta on kilpatanssin myötä kertynyt hurja määrä, en oo edes laskenut monissako kisoissa ollaan vuosien mittaan käyty. Kivaahan se on lähteä katsomaan, kun taitavat tanssijat tekevät parhaita suorituksiaan. :)

Alla olevassa kuvassa Camillan ryhmä esiintymässä. Camilla tuossa keskellä edessä ilman pipoa. :)Jännityksenvärittämä viikonloppu siis meillä. Ja pääasiahan on, että kaikilla on kivaa, se sijoitus ei ole tärkeintä!!


SatuEi kommentteja:

Lähetä kommentti