sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kotona värikkäästä Barcelonasta

Viime sunnuntaina fiilikset oli katossa ja jännitys käsinkosketeltavissa. Värikäs naisjoukko odotti innolla tulevaa viikkoa. Voicella on lentokone-kisassa voittaneet (minä mukaan luettuna :D) kokoontuivat Rantasipi airport hotelliin tutustumaan toisiinsa ennen reissuun lähtemistä.

Tänä sunnuntaina fiilikset on ihan toiset. Väsyttää, mutta olo on ihanan ruusunpunaisen onnellinen. Matka oli aivan loistava. Moniväriseen ystäväjoukkooni liittyi nyt monta ihanan värikästä uutta ystävää lisää. Ruoka oli maukasta, maistelin monta ruokalajia, joita en ollut aikaisemmin suuhuni uskaltanut laittaa. Cava ja ihanan punainen sangria kruunasi illalliset.

Monta kokemusta rikkaampana jatkan elämääni täällä, ruudun takana kirjoittaen. Yritän pukea myöhemmin sanoiksi sen, mitä koin auringonkeltaisessa Barcelonassa. Tänä iltana ei ajatus vielä kulje tarpeeksi hyvin, että voisin matkakertomusta rustata. Sen teen, kun sulattelen ensiksi asioita mielessäni ja jäsentelen ne järkeviksi värikkäiksi pläjäyksiksi.

Kotiin oli ihana palata rakkaitten luokse. Tällaisen matkan jälkeen ei voi kuin nöyränä kiittää Voicen loistavaa porukkaa, jotka teki meidän matkastamme ikimuistoisen! Toivon todella, että nähdään jossain, joskus! Kiitos! <3


                                                                                                        Satu

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs reissu meillä tosiaan oli. Upea Barcelona, monta uutta kokemusta ja mukavaa tuttavuutta :).

    VastaaPoista
  2. Hei, blogissani on sinulle haaste

    http://kuulaus.blogspot.fi/

    VastaaPoista