maanantai 28. huhtikuuta 2014

Keskimmäinen Lapsi

Huomasin edellisten kirjoitusten käsittelevän "vanhimmat lapset" tai "nuorimmat lapset" aiheita. Meidän keskimmäinen lapsi, eli Konsta on jäänyt näköjään ihan varjoon kirjoituksissa. No, nyt asia korjataan ja kerrotaan vähän mitä Konstalle tänään, maanantaina kuuluu. :)

Harmaatahan monet maanantaissa yleensä näkee, ankeaa, ei jaksaisi taas alkavaa työviikkoa tai kouluviikkoa, viikonloput on vaan niin paljon värikkäämpiä ja ihanampia. Yleensä maanantait on Konstankin mielestä tympeitä. Tää maanantai tekee nyt poikkeuksen. Joku voisi ajatella seuraavaksi kertomani perusteella, että mustaahan tää jopa nyt on, mutta ei. Konsta kokee olonsa mukavan väriseksi.

Tänään nimittäin poika suuntaa matkansa kohti keskussairaalaa, korvien putkitukseen ja kitarisojen leikkaukseen. Tätä on odotettu, kuin kuuta nousevaa. Ja syyhän on se, että Konstalla on kuulo alentunut todella paljon joulukuun alusta lähtien, eikä varmastikkaan tunnu kivalta olla puolikuurona montaa kuukautta, aatteleppa vaan ite! :) Vihdoin on tulossa apu tuohon vaivaan ja toivotaan, että kuulo palautuisi normaalille tasolle.

Lasten isämies lähtee pojan mukaan sairaalalle, mä jään kotiin tekemään töitä. Kovasti tsemppiä ja rohkaisuhalauksia tietenki lähetän matkaan mukaan ja toivotaan, että illalla jo kloppi kotiutuu! Taitaa äitin mietteet olla Konstan mukana koko päivän, antakaa mun siis olla rauhassa hajamielinen! :D

Tsemppiä matkaan rakas Konsta! <3


SatuEi kommentteja:

Lähetä kommentti