keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Barcelona, keskiviikko

Viinitilavierailu. Jee!!! :D Aamulla lähdimme maanantain kaupunkikierrokselta tutun oppaamme kanssa kohti Pares Baltan viinitilaa. Viinitilan nettisivut TÄÄLLÄ
Tämä vierailu oli merkitty matkaohjelmaamme niin, että tiesimme siitä jo ennen reissuun lähtöä. Bussimatka taisi kestää noin tunnin. Oppaamme kertoili Barcelonasta monenlaisia mielenkiintoisia juttuja ja tietenkin sitten viinitiloista ja eritoten tästä meidän kohteenamme olevasta tilasta. Aurinko paistoi ja kultasi maiseman. Joten mikäs meidän oli taas ollessa tällaisella reissulla. :D Alla oleva kuva on napattu bussin ikkunasta. Kyseessä on Barcelonan hautausmaa! Ja tämä arviolta kymmenesosa koko hautausmaan koosta. Pikkaisen erilainen mihin itte ollaan totuttu.Ylläolevassa kuvassa ollaan perillä viinitilalla. Ah, ihanan sininen taivas! <3 Olin kuvitellut viinirypälepensaat paljon korkeammiksi. Nyt toki oli vasta kasvukausi aluillaan, joten lehden versojakaan ei näkynyt kuin ihan muutamissa kasveissa. Kasvaahan nuo jonkin verran korkeammaksi kesän aikana, mutta ei kuitenkaan sellaisiksi puskiksi, joita olin kuvitellut. Ensimmäinen harhaluulo viinitilasta siis selätetty. Alhaalla meidän porukka ja ihana ystävämme AURINKO!


Kuva Mikko Räsänen

Sisällä pääsimme ihmettelemään viinitynnyreitä ja alas "luolaan" josta muuten Cavakin on saanut nimensä. Cava tarkoittaa suomeksi luolaa. 

Kuva Mikko Räsänen
Lopuksi pääsimme tietenkin maistelemaan Cavaa, valkoviiniä, punaviiniä ja yllätykseksemme oliiviöljyä. Maistuihan ne ja värit olivat kullankeltaisesta syvän mustan punaiseen. Alla olevassa kuvassa minä ihmettelen kovasti minkä väristä se juoma siellä lasissa onkaan. :)


Kuva Mikko Räsänen
Vierailu oli todella antoisa ja mielenkiintoinen. Tuli tämäkin haave koettua tällä reissulla. Mitä muuta vois enää toivoa? :D Alla olevasta kuvasta voi aistia meidän ilon, jonka aikaansai aurinko, hyvä porukka ja mahtava vierailu. (ja päässä virtaava cava ja viinit). Ihanan värikästä, vai mitä? :D


Kuva Mikko Räsänen

Keskiviikkoillan kruunasi taas yhteinen illallinen. Erilaisia tapaksia kannettiin pöytään yksi toisensa jälkeen. Hyviähän ne olivat. Ja taas sangriakannullisia ilmestyi eteemme kuin tyhjästä, HUPS! :D On se vaan ihanan punaista ja maistuvaa. Torstaiksi oli tiedossa jotain liikunnallista juttua. Jännää. :D Siitä lisää myöhemmin.


Satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti